2025 Benelux Editie

Let's talk total talent management

Total Talent Summit 2025

Exclusive DMU conference in Breda, Nederland

WAT

De VIERDE editie van
Total Talent SUMMIT

WAAR

Hotel Nassau, Breda
NeDERLAND

Wanneer

Donderdag
20 MAART 2025

KLAAR VOOR DE WORKFORCE VAN MORGEN

De vierde EDITIE vAN Total Talent Summit

Decennialang is vast & flex personeel managen een uitdaging gebleken. Ondanks technologische innovaties en grote spelers op de markt.

 

De krapte op de arbeidsmarkt raakt zowel vast als flex personeel. De grenzen tussen contractvormen en landen vervagen steeds meer. En platforms, HCM-systemen, evenals RPO’s ontwikkelen zich steeds verder als Total Talent Partners. Daarom is het tijd om alle belangrijke kennisdragers bij elkaar te brengen. Kleinschalig en high-end. Zodat de juiste topics inhoudelijk met elkaar besproken kunnen worden.

 

Zipconomy, Nextconomy, Werf& en Totalent.eu slaan opnieuw de handen ineen voor de derde Belgisch-Nederlandse Total Talent Summit. Georganiseerd voor managers en leiders in finance, HR, purchase en recruitment. Om marktontwikkelingen te bespreken, te reflecteren en actief oplossingen en uitdagingen te bespreken. En aan te pakken!

 

 

Op 20 maart komen de managers uit de profit en non-profit industrie samen die vast en/of flex in hun portefeuille hebben. Ze voeren gesprekken met elkaar én met de belangrijkste spelers en adviseurs in de markt. 

Total Talent Management Awards

Tijdens Total Talent Summit worden 2 Total Talent Management Awards uitgereikt. Deze prijzen zijn bedoeld voor het: Inspireren en aanjagen van innovatie en professionaliteit binnen het werkveld van Total Talent Management (/Workforce/Acquisition). Zowel op gebied van vast/flex als interne en externe arbeidsmarkt. De twee Awards die uitgereikt worden zijn:

 

  • Total Talent Management Award
  • ​Total Talent Management Innovation Award

WACHT NIET TOT HET LAATSTE MOMENT

SUMMIT BEGINT OVER . .. ...

Days
Hours
Minutes
Seconds

Suyin Aerts

Presenter & Moderator & Journalist

Mathijs Bouman

Huiseconoom' Nieuwsuur; Columnist Financieel Dagblad

TROTS OP ONZE Total Talent Summit Sprekers

20 MAART 2025

1 Dag vol inspiratie

Bekijk het programma

ZIJ MAKEN TOTAL TALENT SUMMIT mOGELIJK

Partner worden?